Popüler Erkek Cüzdan Modelleri

erkek cüzdan modelleri

Popüler erkek cüzdanları özellikle deriden yapılan ve çok fonksiyonlu olarak kullanılabilen modellerden oluşmaktadır. Popüler erkek cüzdanları içerisinde yer alan modellerin her biri farklı şekillerde ve farklı amaçlar içinde kullanılabilmektedir. Günümüzde cüzdan, çanta ve bunlara benzer bütün aksesuarların farklı yöntemler ve farklı amaçlar içinde kullanılabilir olması önem taşımaya başlamıştır. Boyutlar küçülürken aynı zamanda fonksiyonun yükselmesi de önem kazanan moda unsurları arasında bulunur. Erkek cüzdan modelleri için oluşturduğumuz öneriler arasında birbirinden farklı modeller yer alır.

Deri Kartlık Cüzdan

Kartlık cüzdan modelleri en sık tercih edilen modeller arasında bulunur. Bu modeller istenir ise sadece kartlık istenir ise sadece cüzdan olarak kullanılabilmektedir. Aynı zamanda her iki fonksiyonun bir arada olmasının yarattığı avantaj da birçok erkek için avantaj yaratır. Farklı renk avantajları ile sunulan deri kartlıklar, aynı zamanda otomatik mekanizmalı da olabilmektedir.  Kartlı modelleri satın almak için tıklayın

Mıknatıslı Patlı Hakiki Deri Cüzdan

Mıknatıslı patlı deri cüzdanlar hem boyutları hem de fonksiyonel özellikleri ile dikkat çekmektedir. Erkekler için son derece kullanışlı olan bu cüzdan modeli rahatlıkla tercih edilebilir. 6 adet kart kolaylıkla yerleştirilebilirken bir yandan da geniş ve şeffaf bölmeleri ile de dikkat çeken özellikleri vardır. Hakiki deriden yapılan cüzdanların uzun ömürlü olması da cüzdanın işlevini yükseltmektedir.

Capel Hakiki Deri Cüzdan

capel erkek cuzdan

Capel cüzdan modeli özellikle üstten pisot özelliği sayesinde şeffaf bölmeye ihtiyaç duyan kimlik, ehliyet veya benzer kurum kartlarını sürekli kullanmak zorunda olan erkeklerin ilk tercihleri arasında yer almaktadır. Erkek cüzdan modelleri arasında popüler olan bu modellerde kağıt para bölmesinin yanı sıra ekstra kart ve para bölmesi de yer alır.

Roxy Hakiki Erkek Deri Cüzdan

roxy deri erkek cüzdan

Roxy deri cüzdan modeli hem renkleri hem de dokusu ile dikkat çeken popüler erkek cüzdan modelleri arasında yer alır. Roxy hakiki deri cüzdan modelinde 11 adet kart bölümü bulunurken, 1 adet şeffaf bölme ve 2 adet geniş bölme yer almaktadır. Kolay ve ergonomik tasarımı ile hem pratik bir kullanım sunarken hem de içerisine birçok ürün yerleştirilebilmektedir.

Wesp Bozuk Para Bölmeli Erkek Cüzdan

wesp erkek deri cüzdan

Bozuk para bölmesi olan cüzdan erkekler için son derece kullanışlı olmaktadır. İçinde yer alan bozuk para bölmesi hem rahatlıkla kullanılabilmekte hem de estetik bir tasarım oluşturmaktadır. Fiziksel özellikleri dikkat çeken bozuk para bölmeli cüzdan modelleri erkeklerin en sık tercih ettiği modeller arasında yer alır. TSE ve ISO standartlarına göre üretilmiş olan bu cüzdan modelleri insan sağlığını da tehlikeye atmamaktadır.

Skat Baskılı Hakiki Deri Cüzdan

skat hakiki deri erkek cüzdan

Hakiki deri cüzdan modelleri erkekler arasında en yaygın tercih edilen modeller arasında yer almaktadır. Bu modeller hem son derece kullanışlı olurken hem de uzun ömürlü kullanım avantajı sunulur. Tasarım, renk ve doku gibi özellikleri değişmesine karşın Skat baskılı hakiki deri erkek cüzdanları hem kullanırken pratiklik sağlar hem de istenilen her yere rahatlıkla taşınabilir. Skat, erkek cüzdan modelleri arasında en klasikleşen modeldir.  Tasarımı çok eskidir klasiktir ama on yıllardır erkeklerin ilk tercihleri arasında yer alır.

Aries Hakiki Deri Cüzdan

aries hakiki erkek deri cüzdan

Çok bölmeli cüzdan modelleri arasında yer alan Aries hakiki deri cüzdan modeli erkeklerin ilgisini çeken modellerden biridir. 2in1 olarak sunulan bu modelimizi ister klasik cüzdan olarak isterseniz de kartlık olarak kullanabilirsiniz. Farklı renk seçenekleri ile sunulur. Geniş ve çok yönlü kullanımı yapılabilmesi sebebi ile de oldukça yaygın bir cüzdan türüdür. Erkek cüzdan modelleri arasında kararsız kalan birçok kişi çoğunlukla Aries modellere yönelmektedir. Popüler erkek cüzdanları çoğunlukla fonksiyonu yüksek olan modellerden oluşur.

Rigel Telefon Bölmeli Cüzdan

rigel telefon bölmeli cüzdan

Son yılların en çok tercih edilen modelleri arasında yer alan Rigel telefon bölmeli cüzdan sayesinde akıllı telefon, kağıt para, kredi kartları gibi sürekli üzerimizde taşımamız gereken bir çok şeyi bir arada taşıyabiliyoruz. Birinci sınıf kalitedeki deri malzemeden üretilen telefon bölmeli cüzdan modelleri arasında kendi zevkinize uygun olanını seçip hemen kullanabilirsiniz. Tasarımı sayesinde sizi büyük çanta veya ekstra kılıf taşımaktan kurtaran telefon bölmeli cüzdan modellerimiz sayesinde aktif hayatınızı daha da pratikleştireceksiniz.

Mekanizmalı Cüzdan Modelleri

mekanizmalı cüzdan

RFID teknolojiye sahip mekanizmalı cüzdan modelleri sayesinde artık kredi kart dolandırıcılığına karşı daha güvendesiniz. Yüksek kalite alüminyum mekanizması sayesinde temassız işlemlere karşı kendinizi korumaya alıyorsunuz. RFID teknolojiye sahip mekanizmalı cüzdanlarda radyo frekanslarının taranmasını engelleyen malzeme kullanılmaktadır. RFID Engelleyici mekanizmalı cüzdanlar karbon fiber veya metalden yapılmış bir katman bulundurur. Bu RFID engelleme cüzdanlarındaki bu özel mekanizma, elektromanyetik alanların içinde RFID çipleri bulunan kartlarınıza ulaşmasını engeller.

Erkek cüzdan modelleri satın almak için tıklayın; https://www.artul.com.tr/erkek-cuzdan

 

Etiketler: Erkek Cüzdan, Erkek Cüzdan Modelleri, hakiki deri erkek cüzdan, artul
Ocak 17, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR